Gaz Metan a pierdut cu Sepsi, scor 0-1. 

Singurul gol al partidei a fost marcat de Tandia din lovitură de pedeapsă în debutul meciului. Gaziștii au avut un penalty neacordat în repriza a doua după un henț clar în careul de 16 metri, nesancționat însă de centralul Istvan Kovacs. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a rămas cu un singur punct după primele trei jocuri oficiale din 2019 și va evolua în play-out la finalul sezonului regulat.

Sepsi a avut un început bun de meci la Mediaș. În minutul 8, centralul Istvan Kovacs a indicat punctul cu var după ce mingea șutată de Mensah l-a lovit în mână pe Romeo Roberto, iar la faza anterioară a existat și un contact între Olaru și Jovanovic. Tandia a executat lovitura de pedeapsă și a deschis scorul. În minutul 17, Gaz Metan l-a pierdut pe Răzvan Trif, care a fost accidentat de un jucător advers și nu a mai putut continua. În locul său a intrat Bradley Diallo. În minutul 30, foarfeca lui Mario Rondon după un corner a trecut pe lângă poartă. Sepsi a avut ocazia să facă 2-0 în minutul 36, atunci când Florin Ștefan a avut o acțiune personală pe partea stângă, a pătruns în careul de 16 metri și a șutat pe lângă poarta lui Pleșca. Peste alte trei minute, gaziștii au avut șans egalării. Nasser Chamed a șutat cu efect către colțul lung, însă portarul oaspeților a reușit să respingă în corner.

“Gaz Metan a avut prima ocazie a părții secunde. În minutul 59, șutul lui Nasser Chamed din lovitură liberă de la 25 metri a trecut puțin pe lângă poarta lui Fejer. În minutul 73, Gaz Metan a avut un penalty clar neacordat de către arbitrul Istvan Kovacs. Antoni Ivanov a centrat de pe partea stângă, Rus a lovit mingea cu mâna, dar centralul a arătat că jocul poate să continue”, spune conducerea Gaz Metan Mediaș.

Cu un sfert de oră înainte de final, Sebastian Mailat a primit o minge în careul de 16 metri, dar a șutat pe lângă poartă. Partida s-a terminat în cele din urmă cu victoria la limită a oaspeților, iar Gaz Metan și-a luat adio de la play-off.

Articolul precedentUPDATE | Incendiu în Șelimbăr, cauzat de un scurtcircuit produs la instalația electrică a unei locuințe
Articolul următorPrimăria reabilitează termic trei blocuri cu peste 2 milioane de lei