Formația pregătită de Edward Iordănescu a controlat autoritar prima repriză, de sâmbătă seară, a avut mai multe ocazii de gol și a intrat în avantaj la cabine grație reușitei lui Nasser Chamed.

În actul secund, alb-negri au alternat momentele bune cu unele mai puțin reușite, au primit gol, iar apoi Mario Rondon a avut ocazia de a aduce toate cele trei puncte formației sale, însă șutul din poziție de unu la un cu portarul, a trecut peste poartă.

Gaz Metan a controlat prima repriză a partidei cu Astra Giurgiu. Prima ocazie i-a aparținut lui Nasser Chamed care a trimis cu capul pe lângă poartă în minutul 26, însă mingea depășise în prealabil linia de fund a terenului. În minutul 42, Ely Fernandes a șutat de la marginea careului de 16 metri, mingea a fost deviată de un apărător al oaspeților și a trecut puțin pe lângă poartă. Golul a venit în primul de prelungiri. Răzvan Trif a centrat foarte bine de pe partea stângă, iar Nasser Chamed venit nemarcat a înscris cu o lovitură de cap din centrul careului de 16 metri.

Astra a început mai bine actul secund și a avut șansa egalării în minutul 56, atunci când Răzvan Pleșca s-a opus la șutul din unghi al lui Mihai Butean. Balaure a șutat apoi peste poarta Gazului, iar în minutul 66, același Butean a egalat după o fază în care a driblat doi apărători ai Gazului și l-a învins pe Pleșca cu un șut din apropiere. Gaziștii au avut șansa de a lua toate cele trei puncte în minutul 75 după o fază foarte frumoasă plecată din propria jumătate. Sebastian Mailat l-a găsit în zonă centrală pe Darius Olaru, iar acesta i-a trimis o pasă luminoasă lui Mario Rondon care a ajuns în poziție de unu la unu cu portarul Astrei. Atacantul venezuelean a șutat însă mingea a trecut puțin peste poartă.

Articolul precedentUPDATE | Voluntar SMURD, acroșat de o mașină, pe trecerea de pietoni de pe strada Argeșului
Articolul următorCod galben de vânt puternic în județul Sibiu