Gaz Metan a remizat cu Dunărea Călărași, după o partidă controlată autoritar.

Partida contând pentru etapa cu numărul șase a Ligii întâi s-a terminat fără gol marcat. Jocul a curs într-o singură direcție, spre poarta formației lui Dan Alexa. Alb-negrii au avut 67% posesie, opt șuturi pe poartă față de niciunul al oaspeților, iar raportul șuturilor la poartă a fost de 12-1.

Gaz Metan a început în atac partida cu Dunărea, iar în minutul 5 șutul lui Sebastian Mailat către colțul lung, a trecut pe lângă poarta lui Cătălin Straton. În minutul 20, același Mailat a șutat de la 25 metri, Straton a respins în față, iar mingea a ajuns la Sorin Bușu care a șutat însă peste poartă. În minutul 33, David Caiado a trimis mingea cu capul din colțul careului mic, însă pe direcția portarului care a reușit să rețină. Cu trei minute înainte de pauză, Straton a scos de lângă bara și șutul din lovitură liberă de la aproximativ 30 metri trimis de Nasser Chamed, iar un fundaș al Dunării l-a blocat pe Sebastian Mailat care a încercat să trimită mingea spre poartă.

Repriza a doua s-a jucat în marea ei majoritate în jumătatea Dunării. În minutul 52, lovitura de cap a lui Mario Rondon de la circa zece metri nu i-a pus probleme lui Straton. În minutul 71, oaspeții au avut noroc la o fază de atac a gaziștilor. Olaru, Mailat și Rondon au combinat în preajma careului de 16 metri, iar Luchin fost aproape să trimită mingea în proprie poartă. Respingerea sa a trecut la mică distanță de bara porții lui Straton. Gaz Metan a continuat apoi să atace, însă nu a găsit drumul spre gol, iar partida s-a terminat cu același scor înregistrat și la început, 0-0.

Articolul precedentCirculație îngreunată pe Valea Oltului, în urma unui accident. O persoană a murit
Articolul următorSibiul sărbătorește mâine Ziua Veteranilor de Război