Gaz Metan a remizat cu FC Botoșani, scor 0-0.

“Portarul Răzvan Pleșca a apărat un penalty inexistent acordat de centralul Radu Petrescu în prima repriză, iar în actul secund șutul lui Dumitru Cardoso a lovit bara porții adverse. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a acumulat 27 puncte și a urcat pe poziția a cincea a clasamentului Ligii întâi”, arată oficialii Gaz Metan.

În minutul 12 al partidei disputate duminică după-amiază, Stefan Ashkovski a căzut în afara careului de 16 metri, fără să fie atins, iar centralul Radu Petrescu a acordat eronat lovitură de pedeapsă. A executat Jonathan Rodriguez, dar Răzvan Pleșca a reușit să rețină șutul acestuia. În minutul 26, portarul Gazului și-a salvat din nou echipa cu o dublă intervenție în situație de unu la unu, mai întâi cu Stefan Ashkovski, iar apoi cu Mihai Roman. La poarta cealaltă, cu șapte minute înainte de pauză Ely Fernandes a trimis un șut-centrare, cu efect, portarul Eduard Pap a fost depășit, dar mingea trece razant cu poarta.

La 12 minute de la reluarea jocului, Darius Olaru l-a lansat pe partea stângă pe Dumitru Cardoso, acesta a șutat, portarul Eduard Pap a atins mingea care a lovit bara și a ieșit în afara terenului de joc. La cealaltă poartă, în minutul 77, Reagy Ofosu a pătruns în careul de 16 metri, a șutat, dar Răzvan Pleșca a reușit să respingă spectaculos. S-a încheiat în cele din urmă 0-0, iar Gaz Metan a ajuns la 27 puncte.

Articolul precedentIohannis, votat cel mai mult în județul Sibiu la Orlat – 93.55%. Dăncilă, la Alțîna – 38,18%
Articolul următorSibian sub control judiciar, după ce ar fi furat pachete de cafea dintr-un magazin din Mediaș