Gaz Metan a remizat în deplasare cu Chindia, scor 1-1.

Sergiu Buș a deschis scorul pentru Gaz Metan în repriza a doua, iar Andrei Pițian a egalat cu patru minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc. Partida s-a terminat la egalitate, la fel ca și cea din tur de la Mediaș. Atunci Gaz Metan a condus cu 2-0, iar Chindia a revenit și a salvat un punct. Alb-negrii au condus cu 1-0, iar gazdele au salvat un punct.

Gaz Metan a avut prima ocazie a partidei în minutul 17, atunci când Lukas Droppa a recuperat o minge în ofensivă și a șutat la colțul lung, însă mingea a ocolit poarta. Cea mai mare ocazie a primei părți i-a aparținut lui Darius Olaru. În minutul 38, Nasser Chamed a centrat de pe partea stângă, mingea a fost deviată de Sergiu Buș care a ajuns la Darius Olaru, liber în centrul careului, iar șutul acestuia a lovit bara transversală.

La un sfert de oră după pauză, formația gazdă a avut și ea ocazia să deschidă scorul. Blaise Yameogo a șutat în forță, Răzvan Pleșca a respins până la Andrei Dumitere care a trimis peste poartă. Gaz Metan a deschis scorul în minutul 64. Darius Olaru a șutat cu pământul, portarul Aioani a respins mingea în față, iar Sergiu Buș pe fază a trimis-o în poartă. Peste trei minute, Răzvan Pleșca a respins șutul lui Cherchez, iar apoi la poarta cealaltă, mingea șutată de Dumitru Cardoso a ocolit de puțin poarta adversă. În minutul 86, Chindia a egalat după o fază fixă. Andrei Pițian a înscris cu o lovitură de cap după un corner. Gaziștii puteau pleca cu toate punctele la ultima fază a meciului. Aceștia au scăpat pe contraatac, dar portarul Mihai Aioani a reușit să îl blocheze pe Ely Fernandes.

Articolul precedentPremieră la Secția Germană a TNRS. Repetiție deschisă, astăzi, a spectacolului “Câteva mesaje spre univers”
Articolul următorUPDATE/Video/ Incendiu de pădure la Măgura