Co-preşedintele AUR, George Simion, a declarat luni, la un post TV, că președintele Rusiei, Vladimir Putin, este „un criminal” care îşi iubeşte patria.

Întrebat dacă îşi menţine punctul de vedere că Vladimir Putin este un criminal, Simion a răspuns: „Este, uitaţi că vrea să facă crime în continuare”. „Îşi iubeşte poporul, ar fi bine să avem şi noi conducători care îşi iubesc poporul, dar Vladimir Putin este criminal”, a adăugat co-președintele AUR.

„Respectăm cultura rusă, desigur, dar trebuie să recuperăm tezaurul şi Basarabia şi după aia discutăm de la egal la egal”, a mai declarat Simion.

”În calitatea mea de demnitar voi face tot ce ţine de mine pentru a condamna agresiunea rusească asupra unui stat recunoscut de către ONU şi o să fac lucrul ăsta în scurt timp, o să iau măsuri alături de omologii mei, sunt preşedintele Comisiei de prietenie România – Polonia”, a mai afirmat acesta.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentMinistrul Vîlceanu îi arată cu degetul pe Rafila și Budăi: Au cea mai slabă absorbție a fndurilor europene
Articolul următorRaed Arafat, precizări importante despre ridicarea restricțiilor: “Prima dată se va renunța la purtatul măștii în aer liber”