SCM Gloria Buzău a obținut o victorie mai clară decât o arată scorul în meciul cu echipa de pe locul 3, Măgura Cisnădie, și rămâne ancorată în lupta pentru un loc în cupele europene și în sezonul viitor. Gloria Buzău s-a impus pe teren propriu cu scorul de 31-27 (16-12).

Handbalistele de la Buzău au început bine și au condus cu 2-0, primul gol primindu-l abia în minutul 5. În minutul 12 Măgura a reușit să egaleze la 5, după un gol marcat de Tătar. După ce Harabagiu a ratat o aruncare de la 7 metri, Zamfirescu și Munteanu au marcat pentru Gloria, care s-a distanțat din nou la două goluri la jumătatea primei reprize, scor 7-5. În minutul 21 Cisnădie a reușit să preia conducerea, scor 8-9, după un gol marcat de Gjorgjijevska. Subțirică și Simion au marcat apoi pentru Buzău și au readus echipa gazdă la conducere. Blazevic a egalat la 10, după care Gloria a marcat de 4 ori la rând prin Munteanu, Harabagiu și Zamfirescu de două ori, iar în minutul 28 scorul era 14-10. Aceeași diferență a fost și la finalul primelor 30 de minute, scor 16-12. 

După pauză Măgura a marcat primul gol, prin Timea Tătar, însă în minutul 35 Gloria s-a distanțat prima dată la 5 goluri, scor 18-13.  Oaspetele au mai redus din ecart până la 3 goluri, dar în minutul 47 Harabagiu a dus echipa Buzăului la 6 goluri, 23-17, Alina Ilie a marcat golul care a dus Glorai la un avantaj de 7 goluri, 25-18, cea mai mare diferență de scor în acest meci. pe final Cisnădie a redus handicapul al 3 goluri, 30-27, iar ultimul gol al partidei a fost marcat de Harabagiu, în ultima secundă. 

Gloria Buzău: Batinovic, Mîrcă-Olariu, Nenezic – Harabagiu 11, Zamfirescu 5, A.Ilie 4, Munteanu 3, Stoleru 3, Simion 2, Condurache 2, Subțirică-Iovănescu 1, Czeczi, Moroianu, Petrovic, Samson. Antrenor: Adrian Chiruț.

Măgura Cisnădie: Trusova, de Arruda, Ilie – Neagu 7, Tătar 7, Blazevic 6, Bardac 3, Radojevic 2, Gariaeva 1, Gjorgjijevska 1, Băcăoanu, Abed-Kader, Marin, Necula. Antrenor: Alexandru Weber.

După 20 de meciuri, Gloria a adunat 37 de puncte și se află pe locul 4, dar CSM Rm. Vâlcea, echipa de pe locul 5 are tot 37 de puncte, dar și două jocuri mai puțin disputate. Măgura Cisnădie rămâne pe locul 3, cu 39 de puncte. În etapa a 21-a, Gloria Buzău va juca în deplasare, la HC Dunărea Brăila, iar Măgura Cisnădei va juca pe teren propriu cu CSM București. 

 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentVIDEO Sibian mort după ce 3 bărci s-au răsturnat în râul Jiu
Articolul următorApple și Meta au fost păcălite de hackeri care pretindeau că sunt funcționari de aplicare a legii să ofere date despre utilizatori