Miercuri, 09.03.2022, HC Dunărea Brăila a disputat meciul restant din etapa a X a a Ligii Florilor MOL, în deplasare, la Cisnădie, împotriva echipei CS Măgura Cisnădie. Gazdele au câștigat cu 25-21 (12-10). 

Brăila a menținut echilibrul până pe finalul primei reprize, când a condus cu 10-9, în minutul 25, dar fetele lui Hrupec au avut un final de repriză slab, în care au primit trei goluri fără să înscrie niciunul. Repriza a doua a început cu un gol al gazdelor, care s-au distanțat la 3 goluri, iar în minutul 51 Măgura s-a distanțat la 6 goluri, scor 22-16. Timp de 11 minute, de la 19-16 în minutul 43, până la 22-17, în minutul 54, HC Dunărea nu a reușit să înscrie în poarta gazdelor.  

Au marcat pentru Brăila: Tamires M. -2, Kurtovic – 8 (6 de la 7 m), Araujo – 4, Rodrigues -3, Lăscăteu -1, Balog (Safta) -1, Mihai -1, Sazdovska -1.

Pentru Măgura au marcat: Dmitrovic -4, Abed-Kader -4, Blazevic -4, Neagu -4, Bardac -3, Tătar -3, Gariaeva -2, Băcăoanu -1. 

După acest meci, HC Dunărea Brăila rămâne pe locul 7 în clasamentul Ligii Florilor Mol, cu 25 de puncte. Măgura a urcat pe locul 4 cu 33 de puncte. 

 ”Am început bine dar am ratat foarte multe ocazii și am făcut foarte multe greșeli în acest meci. Acesta a fost rezultatul. Din păcate, avem probleme din cauza lipsei de jucătoare, dar ar trebui să întoarcem acest ghinion meciul următor” a declarat antrenorul HC Dunărea Brăila, Neven Hrupec.

”Ne așteptam la un meci foarte greu, am alergat mult în prima jumătate a acestuia. În a doua jumătate am avut un moment în care ne-am pierdut concentrarea și așa a câștigat Cisnădie avantajul” a declarat Larissa Fais Munhoz Araujo.

În etapa a XVII HC Dunărea Brăila va juca în data de 12 martie 2022, începând cu ora 17:00, împotriva echipei CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, în Sala Polivalentă din Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentPrețul la pompă aduce șoferii în criză. Expert în energie: „Este vorba de o manipulare”
Articolul următorRăzboi în Ucraina, ziua 15 – Întâlnire crucială între miniștrii de externe din Rusia și Ucraina – Lavrov și Kuleba, față în față, în Turcia