Handbal Club Sibiu joacă mâine un nou meci în deplasare. Handbaliștii sibieni întâlnesc în etapa a doua a campionatului pe HCM Sighișoara, în Sala „Radu Voina” din localitate, partida fiind programată la ora 18.

Sportivii sibieni vor juca al doilea meci consecutiv în deplasare de la începerea campionatului. HC Sibiu a debutat campionat cu o partidă împotriva celor de la AHC Potaissa Turda, meci încheiat cu victoria adversarilor. După ce scorul la pauză a fost 16-12 pentru cei de la Potaissa, „urșii” HC Sibiu au încercat să revină în joc, însă fluierul final al arbitrului a consemnat victoria adversarilor, 38-30.

Meci dificil în deplasare

Sâmbătă, pentru handbaliștii sibieni urmează o nouă provocare în fața unei echipe puternice. În această partidă, oficialii HC Sibiu vor da șansa și celor mai tineri jucători din lotul echipei să joace, pentru mulți dintre ei urmând să fie debutul în campionat.

„E un joc foarte dificil, în deplasare, întâlnim echipa gazdă din Sighișoara, o echipă bine închegată, ce are un lot valoric peste sezonul trecut. Noi avem două indisponibilități din prima garnitură și, probabil, jucătorii foarte tineri din lot o să debuteze în această etapă. Sperăm la o evoluție bună și un rezultat pozitiv, care să ne aducă primele puncte din acest campionat”, a declarat Matei Damian, președintele clubului.

Partida cu HCM Sighișoara contează pentru etapa a doua din Divizia A, seria D.

În etapa a treia, „urșii” HC Sibiu vor juca primul meci din acest sezon în fața propriilor suporteri. Handbal Club Sibiu primește marți, 9 octombrie, vizita celor de la HC Szejke Odorhei. Partida va avea loc în Sala Transilvania, începând cu ora 17.

Articolul precedentFemeie însărcinată rănită într-un accident pe strada Rahovei
Articolul următorGrecia, Canada și Elveția pe podiumul Concursului ”Vox Artis” 2018