HC Sibiu joacă astăzi cel de-al treilea meci consecutiv pe teren propriu. „Urșii” primesc vizita liderului Seriei D, HCM Sighișoara, în etapa a 7-a a Diviziei A. Partida va avea loc de la ora 17, la Sala Transilvania.

Handbaliștii sibieni vor juca cea de-a treia partidă la rând în fața propriilor suporteri. După meciurile jucate în Sala Transilvania, cu CSM Oradea și AHC Potaissa Turda, pentru sibieni urmează confruntarea cu HCM Sighișoara.

În această partidă, oficialii HC Sibiu nu vor putea conta pe Radu David, unul dintre principalii marcatori ai echipei sibiene, care a suferit o accidentare în etapa precedentă. Și pivotal Răzvan Briotă este incert pentru acest meci.

„Ne așteaptă un joc deosebit de greu în fața celor de la HCM Sighișoara. Atât prin prisma faptului că e echipa de pe locul 1, cu un lot complet și echilibrat valoric, cât și din cauza faptului că la noi nu va juca Radu David, unul din jucătorii noștri de bază, întrucât a suferit o accidentare la spate în ultimul joc. De asemenea, avem probleme cu Răzvan Briotă, care tot din motive de sănătate e incert pentru jocul de luni. E clar că, în condițiile acestea, o să avem un joc foarte dificil, dar o să încercăm să ne depășim posibilitățile actuale pentru a scoate maximum din acest meci”, a declarat președintele HC Sibiu, Matei Damian.

În etapa următoare, HC Sibiu va juca în deplasare, pe terenul celor de la HC Szejke Odorhei, în data de 30 martie.

Articolul precedentO casă din Șura Mare a ars aproape în întregime
Articolul următorPeste 3 milioane de lei pentru eficientizarea serviciilor publice