HC Sibiu va juca în etapa a 5-a a Divizei A cu liderul seriei, handbaliștii sibieni urmând să primească vizita celor de la CSM Oradea. Partida are loc luni, 22 octombrie, de la ora 17, în Sala Transilvania.

Formația sibiană joacă al doilea meci consecutiv pe teren propriu, după ce la începutul acestei săptămâni a disputat partida din 16-imile Cupei României, în Sala Transilvania. Deși s-au aflat în fața unei echipe din primul eșalon handbalistic, fiind vorba de SCM Poli Timișoara, jucătorii sibieni au intrat motivați pe teren și au reușit 20 de minute bune, în care s-au aflat la conducere. Soarta partidei a fost decisă în repriza secundă când timișorenii și-au ușurat drumul spre victorie, câștigând cu scorul de 36-22.

Luni, Handbal Club Sibiu va avea parte de un nou meci dificil, în compania celor de la CSM Oradea, care nu au făcut niciun pas greșit în campionat. Bihorenii au patru victorii din tot atâtea posibile, ocupând primul loc în clasament. Jucătorii sibieni nu vor lăsa însă garda jos și promit că vor încerca să își adjudece prima victorie din campionat, chiar dacă au avut o săptămână dificilă din punct de vedere al antrenamentelor.

„CSM Oradea vine la Sibiu în postura de lider al seriei noastre, cu victorii pe linie. Cel puțin pe hârtie și din acest punct de vedere, sunt favoriți înaintea jocului de mâine. Noi am avut o săptămână grea, cu condiții improprii de antrenament, fiindcă în afara sălii Consiliului Județean – Sala Transilvania – unde ni se oferă și nouă condiții foarte bune, nu avem nicio alternativă în Sibiu pentru pregătire. Sala Transilvania a fost ocupată și așa cum ar fi fost normal, ar fi trebuit să avem o altă sală cu condiții cel puțin asemănătoare în care să ne antrenăm, dar din păcate în nu avem o astfel de alternativă, ceea ce este un fapt de neconceput la un municipiu de talia Sibiului! Avem însă încredere că jucătorii noștri vor da dovadă de caracter și, în ciuda acestor neajunsuri, o să intrăm mâine pe teren cu multă ambiție, cu o atitudine pozitivă și o să facem tot posibilul să câștigăm acest meci”, a declarat Matei Damian, președintele HC Sibiu.

Pentru HC Sibiu vor urma alte două etape pe teren propriu. Handbaliștii sibieni vor primi vizita celor de la AHC Potaissa Turda pe 3 noiembrie, urmând ca pe 10 noiembrie să joace cu HCM Sighișoara.

Articolul precedentDoi pietoni răniți într-un accident pe Alba Iulia
Articolul următor“Țuhaus”, la Teatrul “Gong”