Mircea Rednic a obținut, în sfârșit, prima victorie pe banca Viitorului, 2-1 cu Hermannstadt. Constănțenii au întors scorul, au avut o bară și ocazii imense, iar sibienii au cerut un penalty, scrie DIGISPORT.

Primul meci din 2021 în Liga 1 a început cu ocazia sibienilor, dar Alhassan a șutat într-un coleg. La cealaltă poartă, Luckassen nu a reușit să înscrie dintr-un metru.

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 19, prin Opruț, iar Viitorul s-a aruncat în atac, dar portarul Figueiredo a avut două reflexe excelente la două ocazii ale sibienilor în același minut.

În cele din urmă, echipa lui Rednic a egalat prin Luckassen, iar apoi a continuat asaltul și în repriza secundă, când Matei a ratat două șanse bune.

Hermannstadt putea să înscrie în minutul 63, prin Jo Santos, însă tot constănțenii au fost mai periculoși, după ce Benzar a trimis în transversală din lovitură liberă.

În minutul 70, Hermannstadt a cerut penalty, arbitrul Radu Petrescu a arătat punctul cu var, dar după câteva secunde și-a schimbat decizia, la indicația tușierului.

Viitorul a irosit apoi două șanse uriașe în aceeași fază, iar în minutul 84 a reușit golul victoriei, prin execuția superbă a lui Ciobanu. Ocazia lui Luckassen, din minutul 88, nu a mai schumbat scorul, iar Viitorul – Hermannstadt s-a terminat 2-1.

Rezumatul video al meciului, AICI

Sursă: DIGISPORT

Articolul precedentCoronavirus 10 ianuarie: 3.082 cazuri noi, 62 decese | Ce se întâmplă în judeţul tău
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 134. Amețite sunt căile democrației