Din noaptea de 5 spre 6 mai vor începe lucrările de amenajare a culoarului de deplasare între Aeroportul Internațional Sibiu și Piața Unirii a delegațiilor participante la Summit-ul din 9 mai, anunță reprezentanții primăriei. Lucrările se vor desfășura pe cât posibil pe timpul nopții, pentru a nu afecta circulația în timpul zilei.

Acest culoar se va amenaja prin delimitarea a două benzi de circulație din cele patru disponibile cu ajutorul unor parapeți din material plastic. Până în data de 9 mai participanții la trafic vor putea utiliza toate cele patru benzi, inclusiv acest culoar, restricțiile de circulație urmând să se instituie doar în data de 9 mai, între orele 6:00 și 20:00.

Culoarul de circulație pentru delegații va funcționa în data de 9 mai după cum urmează:

Pe șoseaua Alba Iulia, de la Aeroportul Internațional Sibiu până la intersecția cu str. Turismului/str. Morilor, banda a doua a fiecărui sens de mers (cea de lângă axul drumului) va fi rezervată culoarului de deplasare a delegațiilor; ceilalți participanți la trafic pot folosi banda de lângă trotuar de pe fiecare sens de mers.

Pe șoseaua Alba Iulia, de la intersecția cu str. Turismului/ str. Morilor până la intersecția cu str. Bastionului, culoarul de deplasare a delegațiilor se va amenaja pe sensul de coborâre actual. Banda utilizată în prezent pentru urcare rămâne la dispoziția participanților la trafic pentru circulația spre strada Dealului.

Pe strada Andrei Șaguna, de la intersecția cu str. Dealului/str. Bastionului până în Piața Unirii, culoarul delegațiilor oficiale se va realiza în contra sens, dinspre strada Morilor spre Piața Unirii, ceilalți participanți la trafic putând circula pe o singură bandă, dinspre bulevardul Victoriei spre strada Dealului.

„Chiar dacă circulația nu se va închide pe aceste trasee, recomandăm sibienilor ca, în măsura în care este posibil și în funcție de direcția de deplasare, să aleagă rute ocolitoare pentru a evita blocajele în trafic. Participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție sporită, respectând semnalizarea temporară și indicațiile polițiștilor aflați în zonă”, spun reprezentanții primăriei.

Articolul precedentUrmează zile cu vreme deosebit de rece și instabilitate atmosferică accentuată
Articolul următorBC CSU Sibiu, victorie în meciul IV cu Dinamo și calificare în semifinale