4 fotbaliști ai A.F.C.Hermannstadt au fost confirmați astăzi cu rezultat pozitiv la o nouă testare COVID-19. FC Hermannstadt și-a amânat meciul pe care trebuia să-l joace cu Viitorul, în această etapă din Liga 1.

Aceștia au intrat în izolare și urmează în prezent toate recomandările DSP Sibiu. De asemenea, doi fotbalisti și un membru al staffului tehnic au primit rezultat negativ la aceeași testare și pot reveni la programul normal de antrenamente. Toți cei 6 jucatori si persoana din staff ul tehnic au fost declarați contacți direcți de către fotbaliștii și membrii staffului depistați pozitivi la testarea COVID-19 din această săptămână.

A.F.C.Hermannstadt ține să le mulțumească tuturor celor care au transmis încurajări și mesaje de bine atât băieților noștri, cât și staffului! E adevărat că suntem într-o situație dificilă, dar rămânem o familie! Ne vom reveni și vom continua lupta mult mai puternici!

Sursa: FC Hermannstadt

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 5 decembrie 2020
Articolul următorAlegeri Parlamentare 2020. În primele două ore au votat la alegerile parlamentare peste 500 de mii de români (2,75%)