În perioada 10 – 18 noiembrie, la Sibiu are loc o nouă ediție Ars Hungarica. În cele nouă zile de festival publicul va avea ocazia de a participa la peste 30 de evenimente. Printre ele se numără spectacole de teatru, vernisaje de expoziții, concerte de muzică clasică, jazz, pop, rock, spectacole pentru copii, prezentări de carte, conferințe, proiecții de film și un bal tradițional.

Festivalul se va desfășura în diferite spații indoor: Sala Thalia, galeria Bisericii Reformate, Biserica Romano-Catolică, Centrul Cultural Maghiar, Music Pub, Atrium, Sala Oglinzilor a Forumului German și Teatrul Gong.

O latură importată a evenimentului o constituie cea gastronomică. Vor avea loc diferite prezentări de produse premiare la nivel internațional și degustări. La festival vor participa producători din România și Ungaria.

Biletele pot fi achiziționate de la Asociația HID – Centrul Cultural Maghiar (Berăriei 2, et.II) între orele 17-20, până vineri, 9 noiembrie,. Prețul unui bilet este de 40 de lei. Studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%, iar copii și tinerii cu vârsta până în 18 ani beneficiază de intrare gratuită. Biletul asigură intrarea la toate spectacolele, iar locurile pot fi rezervate prin e-mail la: [email protected] sau la numărul de telefon 0752.195.942.

Ars Hungarica este un eveniment organizat de Asociația Maghiarilor din Sibiu HID și prezintă patrimoniul, tradițiile și cultura maghiară. Festivalul este cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2018. Programul complet este disponibil AICI.

Articolul precedentULBS dezvoltă educaţia antreprenorială
Articolul următorBaschet: BC CSU Sibiu vs CSM Steaua București la Sala Transilvania