UPDATE 9:45 Reprezentanții spitalului fac publică starea de sănătate a victimelor adulte din incendiului de noapte trecută. Astfel, bărbatul de 31 de ani și femeia de 80 de ani au plecat cu recomandări după de au primit îngrijiri medicale pentru arsuri ușoare, starea lor nefiind gravă, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt a spitalului.

Femeia de 61 de ani a necesitat internare în cadrul Compartimentului Arși, Secția Chirurgie Plastică, după ce a fost diagnosticată cu arsuri de gradul I și II pe torace anterior și posterior și la mâna dreaptă. Ea este stabilă și conștientă, sub supraveghere și tratament de specialitate.

UPDATE: Se pare că incendiul s-ar fi produs de la un coș neprotejat termic de materiale combustibile, spun pompierii. Victimele sunt două femei de 60 și 81 de ani, doi băieți de 12 și 15 ani, un bărbat de 34 ani cu arsuri de gradul 1 și 2 și o fetiță de 3 ani cu iritație oculară. Toți sunt internați la spital pentru tratament. Cercetările continuă în acest caz pentru a se stabili cauza exactă și împrejurările în care a izbucnit incendiul.

Știre inițială: Un incendiu puternic a izbucnit noapte trecută, în jurul orei 1:00 la o locuință în localitatea Săliște, strada Steaza. La fața locului au intervenit 3 ambulanțe SMURD și 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Două femei și trei copii au suferit arsuri de gradul 1 și 2, iar un bărbat s-a intocsicat cu fum. Toate cele 6 victime au fost transportate, conștiente, de urgență la spital, în Sibiu.

Incendiul a fost localizat pe o surafață de aproximativ 50 mp. Aproape 3 ore s-au luptat pompierii cu flăcările, iar în jurul orei 3:00, incendiul a fost lichidat. Locuința și o anexă gospodărească au fost distruse în mare parte.