Două meciuri în decurs de trei zile pentru jucătorii Handbal Club Sibiu! Handbaliștii sibieni joacă mâine, de la ora 18, în deplasare cu HC Szejke Odorhei, iar luni vor disputa ultimul meci pe teren propriu din acest an, cu CS Minaur Baia Mare.

După ce ultimele patru partide le-au jucat pe teren propriu, handbaliștii sibieni vor face sâmbătă deplasarea la Odorhei, acolo unde vor da piept cu HC Szejke. Meciul tur, disputat în Sala Transilvania, s-a încheiat la egalitate, 22-22.
Deși adversarii sunt neînvinși pe teren propriu în actuala ediție de campionat, jucătorii sibieni speră că vor face un meci bun și vor pleca de la Odorhei cu toate cele 3 puncte puse în joc.
„Ne așteaptă două jocuri foarte dificile la un interval scurt de timp, un meci foarte dificil în deplasare cu Odorhei, sâmbătă, la ora 18, și apoi acasă cu Baia Mare, luni, la ora 17. Avem niște probleme medicale – Mihai Blaga probabil nu o să joace etapa următoare, sperăm să-l avem apt luni. Academia de Handbal Sejke Ozorhei este foarte bine sustinuță și organizată, are la echipa de seniori un lot foarte bun ce practică un handbal disciplinat și în mare viteză. E o atmosferă foarte vulcanică la Odorhei, cu sala plină, un public cunoscător de handbal și foarte activ. Nu au pierdut puncte până acum pe teren propriu, sperăm să o facă mâine”, a declarat președintele HC Sibiu, Matei Damian.
După deplasarea de la Odorhei, HC Sibiu revine pe teren propriu, pentru confruntarea cu CS Minaur Baia Mare. Meciul va avea loc luni, 19 noiembrie, în Sala Transilvania. Suporterii sibieni sunt așteptați de la ora 17 să își susțină formația în ultimul meci pe care îl joacă pe teren propriu în acest an.