Baschetbaliștii sibieni dispută astăzi, în deplasare la SCM Timișoara, partida din cadrul etapei a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul începe la 15:30.

BC CSU Sibiu se află la Timișoara, acolo unde vor disputa penultimul meci oficial din acest an calendaristic, în compania echipei de pe Bega.

”Echipa noastră nu are probleme de ordin medical, băieții sunt dornici să aibă un nou meci. Să sperăm că vom face un meci bun, deși jucăm la o oră nu prea potrivită, la 15:30. Mergem la Timișoara cu gândul de a ne menține seria de victorii. Evident, este un teren pe care se câștigă greu, sunt multe echipe care în acest sezon au reușit să câștige, chiar dacă, în afară de Oradea, la diferențe foarte mici. Suntem conștienți că ne așteaptă un meci dificil, dar să sperăm că vom face o apărare suficient de bună pentru a le pune probleme și vom veni înapoi cu o victorie”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu,  înaintea partidei.

.În tur, echipa sibiană s-a impus în confruntarea de pe teren propriu cu SCM Timișoara, scor 90-78.

După acest meci, BC CSU Sibiu se pregătește de ultimul meci din 2018, cu CSM CSU Oradea. Partida se va disputa pe teren propriu sâmbătă, 29  decembrie, de la ora 18. Biletele pentru această partidă sunt disponibile online pe www.bc-csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro.