Consiliul Județean Sibiu găzduiește în ultima zi din această lună premierea sportivilor și a antrenorilor care s-au remarcat în competițiile din cursul anului trecut.

Evenimentul, denumit Gala Sportului, va avea loc joi, 31 ianuarie, începând cu ora 16.30, în sala de conferințe a Consiliului Județean Sibiu. Premiile vor fi înmânate de conducerea Consiliului Județean Sibiu și de către consilierii județeni.

Nominalizările sportivilor și ale antrenorilor vor fi făcute de către cluburile sportive din județul Sibiu. În acest sens, Consiliul Județean Sibiu face un apel către cluburi pentru a trimite propunerile pentru cel mai bun sportiv și cel mai bun antrenor al judeţului Sibiu în anul 2018 pentru categoriile sport olimpic şi neolimpic. Alte două categorii pentru care vor fi decernate premii sunt: merit pentru întreaga activitate și ambasador al sportului în județul Sibiu.
”Pentru prima dată, ne-am gândit să aducem la un loc, în cadrul unei gale a sportului, sportivii și antrenorii care prin munca lor fac cinste județului Sibiu pe plan national și internațional. Prin premierea lor le răsplătim efortul în realizarea de performanțe deosebite și avem convingerea că îi motivăm în obținerea de noi perfornanțe și de ce nu stabilirea de noi recorduri”, spune Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.
Propunerile pot fi trimise până vineri, 18 ianuarie, inclusiv, la sediul Consiliului Judeţean Sibiu, str. General Magheru, nr.14 sau la adresa de email [email protected], urmând să fie analizate de către o comisie formată din reprezentanți ai Direcției Județene pentru Tineret și Sport, ai Facultății de Științe, catedra de sport și educație fizică, a Universității ”Lucian Blaga” Sibiu, precum și un reprezentant al Consiliului Județean Sibiu.
Formularul de înscriere și regulamentul de acordare a premiilor se găsesc pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la secțiunea Anunțuri de evenimente:
http://www.cjsibiu.ro/evenimente/in-atentia-cluburilor-sportive-din-judetul-sibiu/.
Informaţii suplimentare se pot obţine de la Adrian Bibu, directorul Serviciului Public Sala Transilvania Sibiu, telefon 0745/379096.