Gaz Metan a remizat cu Dunărea Călărași, scor 0-0.

Formația pregătită de tehnicianul Edward Iordănescu a încheiat sezonul regulat cu o remiză albă. Gaz Metan va începe săptămâna viitoare play-out-ul cu 16 puncte.

Gaz Metan a început tare partida cu Dunărea și a avut prima ocazie în minutul 2. Nasser Chamed a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, Mario Rondon a trimis mingea cu capul, însă Calancea a reușit să o respingă în corner. Peste alte trei minute, același Nasser Chamed a executat o lovitură liberă de la 25 metri, însă Calancea a fost din nou la post și a respins în lateral. Gaziștii au controlat apoi ostilitățile în teren, fără însă să pună în pericol poarta adversă. Contrar cursului jocului, Dunărea a avut cea mai mare ocazie a reprizei în minutul 40, atunci când Souda a scăpat singur cu Pleșca, însă portarul Gazului a reușit să respingă.

Actul secund a început cu o ocazie a oaspeților. Honciu a centrat în careul de 16 metri, însă Ammari a ratat întâlnirea cu mingea care a ieșit în aut de poartă. În minutul 51, Nasser Chamed a șutat la poartă, însă Calancea a reușit să boxeze. Peste șapte minute, David Caiado a căzut în careul de 16 metri după un contact cu Gaston Mendy, însă centralul Lucian Rusandu nu a acordat nimic și i-a dat cartonaș galben jucătorului de la Gaz Metan pentru simulare. Cu zece minute înainte de final, Mario Rondon a preluat o minge pe piept în careul de 16 metri și a încercat să finalizeze din foarfecă, însă mingea nu a găsit spațiul porții.