UPDATE: A fost indentificat șoferul care a produs accidentul de noaptea trecută de la Rusciori. Conform poliiștilor este vorba despre un localnic de 21 de ani, care nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, mașina pe care o conducea avea număr de înmatriculare fals.
„În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, părăsirea locului accidentului fără incuviințarea politiștilor, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, respectiv vătămare corporală din culpă”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ.

Știre inițială: Doi bărbați aflați într-un autoturism, unul șofer și celălalt pasager, au intrat cu mașina în zidul unei case, au rănit o femeie care se afla în interior și au fugit de la locul accidentului. Totul s-a petrecut în această noapte, pe DJ 143B, pe raza localitatii Rusciori.

Se pare că șoferul autoturismului a pierdut controlul direcției a ieșit de pe partea carosabilă și a intrat cu mașina în zidul unei case. În cădere, peretele a rănit o femeie în vârstă de 42 de ani, aflată în imobil.
La fața locului au intervenit două echipaje Smurd  pentru a acorda îngrijiri medicale. Femeia este conștientă, policontuzionată și a fost transportată la Spitalul Județean Sibiu pentru investigații suplimentare.

Polițiștii spun că, imediat după producerea accidentului, șoferul și pasagerul au abandonat autoturismul și au fugit. În momentul de față, se efectuează cercetări în vederea identificării persoanei care a condus. În zonă nu au fost anunțate probleme de trafic.