La începutul săptămânii următoare, vremea va fi, în general, instabilă, arată meteorologii.

Luni, vremea se va menține caldă, însă instabilă după-masa și seara. Cerul va fi variabil cu înnorări accentuate după-amiaza și în prima parte a nopții, când local, mai ales în zonele montane și submontane, se vor semnala averse de ploaie, izolat și cu caracter torențial, însoțite de descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși izolat 25 – 30 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în cursul averselor, când pot lua și aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 31 grade, iar cele minime între 15 și 17 grade.
Marți, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse de ploaie, izolat și cu caracter torențial, însoțite de descărcări electrice și grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în cursul averselor, când pot lua și aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 grade, iar cele minime între 15 și 17 grade.
Miercuri, vremea va fi caldă, dar instabilă după amiaza și seara, când cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și local, îndeosebi în zonele montane, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în cursul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 31 grade, iar cele minime între 14 și 17 grade.
Joi, vremea va fi caldă, dar instabilă după amiaza și seara când cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și, local în zonele montane și pe arii restrânse în rest, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în cursul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 31 grade, iar cele minime între 15 și 17 grade.
Spre sfârșitul săptămânii, vremea va fi caldă. După-amiaza, îndeosebi în zonele montane, vremea va fi instabilă și se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice intensificări ale vântului și izolat grindină.