Administrația locală din Șelimbăr deschide de la 1 iulie Serviciul de Evidență a Populației, care va deservi toți cetățenii comunei, inclusiv pe cei din satele aparținătoare, respectiv din Bungard, Mohu și Veștem.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al comunei Șelimbăr (SPCEP Șelimbăr) va avea sediul pe strada Mihai Viteazu numărul 234 (în spatele centrului medical).

Programul serviciului este următorul: marți și joi serviciul este deschis de la ora 8.30 la 12:30, perioadă în care se vor prelua documentele, iar de la 14 la 15:30 se vor elibera actele.

Miercuri se vor prelua documente de la 8.30 la 12.30 și de la 16 la 18, iar între orele 14-18 se vor elibera acte. Vinerea, între orele 8.30 la 11.30, se preiau documente, urmând ca eliberările să se desfășoare de la 12 la 13:30.

Pentru situații deosebite coordonatorul serviciului va primi cetățenii în audiență în fiecare zi de marți între orele 9- 11.

”Începând de luni, 1 iulie, ora 9 se va deschide Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Șelimbăr. Am inițiat acest proiect pentru că am considerat că timpul are o valoare din ce în ce mai importantă pentru noi toți și nu putem să-l risipim stând la cozi. După informatizarea aproape completă a serviciilor din cadrul primăriei, deschiderea Serviciului de Evidență a Populației este încă un pas pentru aducerea administrației locale aproape de timpurile pe care le trăim”, a anunțat primarul Marius Grecu.

Tot de la 1 iulie, pe site-ul Primăriei Șelimbăr va fi activă secțiunea SPCLEP Șelimbăr, unde se vor găsi informațiile necesare și formularele care trebuie completate pentru fiecare situație în parte.