Cinci persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23, pe DN 14, în localitatea Slimnic. Accidentul a fost produs de un tânăr de 22 de ani din Șeica Mare care a intrat într-o depășire neregulamentară.

Acesta mergea spre Mediaș când a intrat în depășire trecând peste marcajul continuu. A intrat astfel în coliziune cu autoturismul depășit, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Hoghilag, după care a fost proiectat în capul tractor al unui ansamblu tir condus regulamentar din sens opus de un tânhăr de 23 de ani din Baia Mare.

Persoanele rănite în urma accidentului sunt conducătorii autoturismelor și 3 pasageri din mașina condusă de șoferul nevinovat. Este vorba despre o minoră de 15 ani, o femeie de 42 de ani și un bărbat în vârstă de 43 de ani, toți trei din Hoghilag.

La fața locului au intervenit două echipaje Smurd, autospeciala de transport victime multiple și au fost cerute în sprijin și două ambulanțe. S-au acordat îngrijiri medicale tuturor victimelor policontuzionate, după care, persoanele rănite au fost transportate, conștiente la Secția de Primiri Urgențe din Sibiu.

Traficul rutier în zonă a fost îngreunat timp de aproximativ o oră.