Traficul pe strada Podului va fi închis temporar pentru lucrări la canalizarea pluvială.

Constructorul contractat de Primăria Sibiu – asocierea Universal Business SA / SC Comtram SA – continuă lucrările de amenajare a canalizării pluviale pe strada Podului, demarate în luna mai a acestui an.

“Pentru execuția în siguranță a branșamentelor la tubulatura nou instalată sunt necesare închideri temporare de trafic, pe tronsoane”, spun reprezentanţii Primăriei Sibiu.

Astfel, Comisia de Circulație a aprobat închiderea circulației pe primele două tronsoane ale străzii, după cum urmează: 22-23 iulie – închiderea circulației pe tronsonul dintre fabrica de cărămidă Wienerberger și strada Pinului;  24- 27 iulie – închiderea circulației pe tronsonul dintre strada Pinului și strada Smârdan.

În perioada acestor închideri de trafic, ruta ocolitoare spre unitățile de producție Scandia și Wienerberger și spre proprietățile private din zonă va fi pe strada Ștefan cel Mare.

Și rutele de transport public vor suferi modificări, pe traseul 10 și 118. Autobuzele vor ajunge pe strada Podului doar până la intersecția cu strada Smârdan, unde se vor întoarce spre oraș.