Joi, 15 august, caseriile Apă Canal din mai multe localități vor fi închise. Pentru că ziua  este declarată liberă conform legislației în vigoare, casieriile societății situate în Sibiu, Avrig, Săliște, Cisnădie, Făgăraș vor fi închise, anunță reprezentanții instituției.

Plata facturilor se poate efectua prin celelalte canale alternative puse la dispoziție de Apă Canal Sibiu S.A. (enumerate pe verso- factură).

Facturile pot fi achitate în numerar la BCR, BRD, PayPoint, PayZone și Poșta Română. Prin debit direct se pot achita facturile la BCR, BRD, CEC Bank (aici și prin transfer bancar) și Raiffeisen Bank. Prin intermediul băncilor BCR și BRD aveți la dispoziție toate modalitățile de plată: numerar, cu cardul, prin transfer bancar, direct debit, internet banking, multifuncționale bancare sau telefon.

Clienții Apă Canal Sibiu S.A. au de o lună de zile o nouă modalitate alternativă de plată a facturilor. Acestea pot fi achitate și la partenerii Mobile Distribution SRL prin un-doi Centru de plăți, acolo unde se află afișată sigla acestui brand.