În perioada 15 – 18 august, în Piața Huet, între orele 10.00 și 22.00 are loc Festivalul de Produse Handmade Creative Buzz. În cadrul său vor fi 90 de expozanți din care aproximativ 30 de artizani sunt pentru prima oară la Sibiu.

Un festin de culori, forme și arome se desfășoară timp de 4 zile, în centrul istoric al Sibiului, cu meșteri artizani care aduc bijuterii boeme, decorațiuni nonconformiste, bunătăti de casă, ateliere de creatie, codițe împletite, pictură pe față, haine unicat și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală.

Fiecare ediție de târg susține două cauze sociale – Asociația de Poveste și Sus Inima, pentru că o comunitate puternică se poate construi doar prin implicarea noastră, a tuturor!

Festivalul are că scop popularizarea creativității și talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate excepțională.

Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară.