Seria de activități educaționale interactive din programul “Școala în satul tradițional” continuă și în această săptămână la Muzeul ASTRA.

Miercuri, 21 august, Școala din Ticera (Muzeul în aer liber), între orele 10-12, va avea loc un atelier de caligrafie de scris cu tocul și penița

 Joi, 22 august, la Târgul de țară (Muzeul în aer liber), la ora 11, va începe spectacolul gastronomic interactiv cu Trupa de teatru Hocus Pocus Trulala. Atelierul de gătit dedicat copiilor este un concept amplu care înglobează elemente de gastronomie, dezvoltă abilități de socializare și multă bună dispoziție. Coordonați de actorii Hocus Pocus Trulala, cei mici vor descoperi bunul gust al mâncării prin joacă și animații. Participanții vor găti alături de actori vuțăne (un fel de găluște cu prune).

De joi, 22 august, până duminică, 25 august, la Gospodăria pastorală din Poiana Sibiului, jud. Sibiu, între orele 10 – 14 se va desfășura un atelier de prelucrare a lânii. Participă Rodica Ispas, meșter în țesut din Avrig.