Joi, 12 septembrie, în Piața Mare din Sibiu are loc „România Rocks”, un spectacol care va uni patru patru generații de muzicieni. Florin Grigoraș, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Adrian Despot, Călin Goia, Dan Teodorescu și Flavius Buzila vor aduce în fața publicului sibian cele mai cunoscute și îndrăgite melodii din istoria muzicii românești din trecut și până astăzi într-un tribut unic adus muzicii si culturii românești. 

„După ce a trecut anul centenarului, ne-am dat seama că proiectul „100 pentru România” trebuie să continue deorece nu avem nevoie de un prilej deosebit pentru a ne uni în „cuget și simțiri”, prin muzică. A fi uniți nu înseamnă a fi toți la fel, ci a avea un țel comun. Acela de a nu fi doar români, ci români mai buni. Români care contribuie, inspira și dau mai departe.. Astfel proiectul „100 pentru România” a primit o altă denumire – „România Rocks” – însă a păstrat același concept și aceeași emoție. Pentru că muzica deschide minți și atinge inimi. Pentru că muzica unește acolo unde orice altceva pare să dezbine, revenim la Sibiu, locul de unde a pornit acest proiect, exact în 12 septembrie, ziua în care Piața Mare din Sibiu, ne-a primit cu emoție și dragoste atunci când eram temători de succesul acestui proiect îndrăzneț ”, spune Flavius Buzilă, managerul proiectului România Rocks.

Proiectulș este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și organizat de către Asociația Culturală Hara. Pentru mai multe detalii legate de eveniment puteți accesa pagina de facebook.