Elevii sibieni care au obținut media 10 la Evaluarea Națională au primit, vineri, câte 1.000 de lei. Festivitatea a avut loc la sediul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

Bogdan Ștefan Aron, Maria Crina Crețu, David Ștefan Geamănu, Mara Mirișan, Maria Alexandra Șerban, Maria Sînziana Șoaită, Andrei Sas și Andreea Maria Vlad s-au arătat emoționați de această recompensă, spunând că vor păstra banii primiți pentru perioada liceului.
“Mult succes în mulții ani de școală pe care îi mai aveți. Sunt convins că performanța voastră va fi repetată. Suntem convinși că veți fi elevi de nota 10 pe tot parcursul liceal. Succes în continuare”, a spus prof. Marius Emilian Novac, inspector școlar general al IȘJ Sibiu.
La rândul său, Octavian Negrea, directorul Colegiului Național “Gheorghe Lazăr”, i-a felicitat pe cei opt elevi premiați și le-a spus să se bucure de perioada liceului, pentru că anii vor trece repede. “Eu sunt convins că fiecare dintre voi ați renunțat la multe lucruri ca să puteți obține astfel de rezultate. (…) Poate vi se pare acum că Bacalaureatul este aproape de pensie, dar nu e așa! Anii de liceu sunt unii dintre cei mai frumoși ani din viață”, a declarat Octavian Negrea.
Cei opt elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională în acest an învață acum la Colegiul Național “Gheorghe Lazăr” din Sibiu.