Cei care vor să devină polițiști se mai pot înscrie până în 15 noiembrie pentru a participa la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție.

Candidații au la dispoziție 765 de locuri (dintre care 22 de locuri speciale pentru romi și zece pentru alte minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și 162 de locuri (dintre care trei sunt locuri speciale pentru romi și trei pentru minorități), la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Până pe 15 noiembrie, toți cei interesați pot depune dosarul de înscriere la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Despre condiţiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, evaluarea performanţei fizice, proba de verificare a cunoştinţelor și despre alte neclarități privitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, candidații pot găsi detalii pe site-ul Poliției Române, la secțiunea carieră – Admitere 2019 și ianuarie 2020 la link-ul: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2019-si-ianuarie-2020.

Concursul de admitere se va desfășura în perioada 10-23 ianuarie 2020.