Un bărbat de 28 de ani, din Roșia a fost reținut ieri, 16 septembrie, pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației.

Bărbatul, care consucea o autoutilitară a fost oprit de polițiști pe str. Principală din localitatea Daia, pentru control în trafic. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat faptul că bărbatul nu avea permis de conducere. Mai mult decât atât, vehiculul era neînmatriculat și avea aplicat număr fals de înmatriculare.

„Având în vedere aspectele constatate, împotriva bărbatului s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sibiu, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a măsurii controlului judiciar”, transmit reprezentanții polițiștilor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare și de către o persoană care nu posedă permis de conducere.