Doi tineri sunt cercetați pentru furt din autoturism. Împotriva unuia dintre ei s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Doi sibieni sunt cercetați penal de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu după ce ar fi sustras bunuri din două autoturisme.
“În fapt, doi tineri în vârstă de 17 și 24 de ani, domiciliați în Sibiu, respectiv Buia, sunt bănuiți că în noaptea de 16/17 august au pătruns într-un autoturism din care au sustras un laptop și o pereche de ghete pentru fotbal iar în noaptea de 30.08.2019, în jurul orei 03.50, din interiorul unui autoturism au sustras un portmoneu care conținea mai multe documente. Ambele fapte s-au produs în timp ce mașinile erau parcate”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Față de tânărul de 24 de ani, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt calificat, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.
Polițiștii de la investigații criminale continuă cercetările.