UPDATE: Băiețelul a fost găsit urma cu câteva minute în Șura Mare, la familia concubinului mame, anunță polițiștii. Potrivit acestora este în siguranță. El nu a fost victima niciunei infracțiuni. A plecat din oraș cu o mașina taxi.

Știre inițială: Polițiștii sibieni caută un minor de 7 ani a cărui dispariție de la domiciliu a fost sesizată în această după-masă. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugați să apeleze 112.

În această după-masă, în jurul orei 18.00, prin SNUAU 112, mama unui minor în vârstă de 6 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a fiului ei, DĂMIAN DAVID ANDREI ALEXANDRU.

Familia locuiește în municipiul Sibiu, pe str. Rusciorului, iar minorul a plecat de acasă în jurul orei 14.00.

Semnalmente: 1,20 m, 20 kg, constituție atletică, față ovală, păr blond, fir drept, ten alb, ochi albaștri.

La data plecării purta pantalon de trening negru, maiou verde și adidași negri.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale efectuează ample verificări în vederea depistării minorului, cu sprijinul efectivelor Poliției Municipiului Sibiu și Serviciului Criminalistic.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest copil sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.