Un tânăr de 27 de ani din Ațel a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un moped fără a deține permis și aflându-se în stare de ebrietate.

“La data de 16 octombrie, în jurul orei 20, pe DJ 142 F, în afara localității Ațel, un echipaj de poliție a oprit pentru control în trafic un moped care nu avea aplicat număr de înmatriculare/înregistrare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedul era condus de un bărbat din Ațel, în vârstă de 27 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul și se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Cercetările sunt continuate cu privire la situația juridică a motociclului întrucât bărbatul nu a putut prezenta niciun document de proveniență.
În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 1 Cod Penal) și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe (faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 alin. 1 Cod Penal).