Instituţia Prefectului – Judeţul Sibiu va efectua plata indemnizaţiilor preşedinţilor, locțiitorilor şi membrilor secţiilor de votare, ale operatorilor și informaticienilor din secțiile de votare din municipiul Sibiu începând de miercuri, 4 decembrie, între orele 9 -16. 

Vineri, plățile se vor efectua între orele 9 – 13. 
Sumele vor fi ridicate de la sediul Instituţiei Prefectului din strada Andrei Şaguna nr. 10 (parter), în baza cărţii de identitate.
Pentru municipiul Mediaș, plata indemnizațiilor se va face în 4 și 5 decembrie, la sediul Primăriei Mediaș, din Piața Corneliu Coposu nr. 3, în intervalul orar 11 – 17.
Potrivit Prefecturii Sibiu, pentru membrii secțiilor de votare din celelalte unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Sibiu, indemnizaţiile vor fi achitate la sediile primăriilor, programul urmând a fi stabilit de fiecare primărie în parte. Sumele necesare vor fi virate de Instituția Prefectului – Județul Sibiu în conturile primăriilor până în data de 4 decembrie.
Plăţile se efectuează în conformitate cu Legea nr. 370/2004 pentru alegerea Președintelui României și cu HG nr. 632/2019 pentru aprobarea bugetului şi a cheltuielilor necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru președintele României din anul 2019.