Apă Canal Sibiu SA anunță că luni, 30 martie, între orele 8 – 2, vor fi executate lucrări de reparație la conducta de transport DN 600, din zona străzii Aviației din municipiul Sibiu.

În acest interval se vor înregistra scăderi ale presiunii apei potabile pentru consumatorii  din Zona Industrială Vest, Șoseaua Alba Iulia ( între str. E. A. Bieltz si Aeroport), Cartierul Alma – Ogorului, precum și în localitățile Cristian, Șura Mică și Ocna Sibiului. 

“Apă Canal Sibiu SA va executa o serie de reglaje în rețeaua de distribuție, supliniind aportul de apă în zonele afectate, însă, în funcție de consumul din rețea, pot apărea situații punctuale de lipsă totală a apei. În aceste situații, abonații pot solicita apă prin intermediul autospecialelor ce vor fi la dispoziția celor afectați, programarea făcându-se prin Dispecerat”, spun reprezentanții Apă Canal Sibiu.

Lucrările de reparație vor fie executate de firma Terra Buildings SRL, cu asistență din partea Apa Canal SA Sibiu, în cadrul contractului ce vizează înlocuirea tronsonului de conductă DN 600, de pe strada Aviației. 

Abonații din zonele și localitățile vizate sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă. 

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, telefon 0269/222.777, telverde 08008.202.202.