Un bărbat de 29 de ani din Avrig, urmărit de autoritățile spaniole, a fost identificat de polițiști în localitatea natală. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

“La data de 22 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat o acțiune specifică pe linia depistării persoanelor care se sustrag punerii în aplicare a măsurilor dispuse de autoritățile judiciare. Cu această ocazie, pe raza orașului Avrig, polițiștii de investigații criminale au depistat și prins un localnic în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor, respectiv tentativă la omor, fapte săvârșite pe teritoriul Spaniei.
Avrigeanul a fost prezentat Curții de Apel Alba Iulia, față de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 15 zile, în vederea confirmării mandatului.