Consiliul Județean Sibiu a reluat licitația de atribuire a traseelor județene pentru asigurarea transportului interjudețean de persoane, pentru zece drumuri.

 

 

Este vorba despre: Sibiu – Tălmaciu -Sădurel, Sibiu – Șeica Mare-Metiș, Sibiu- Ruși- Veseud,  Sibiu- Alțîna- Ghijasa de Sus, Sibiu- Chirpăr- Săsăuș, Sibiu- Ocna Sibiului- Topârcea,  Sibiu – Rod – Jina,  Sibiu- Șelimbăr- Bungard,  Copșa Mică – Șeica Mare- Moardăș șiAgnita- Bîrghiș- Apoș.

Ofertele se pot depune până îmn 8 iulie, la ora 12, la Centrul de Informații pentru Cetățeni al Consiliului Județean Sibiu sau în format electronic la adresa de email: [email protected]

Ședința de evaluare a ofertelor se va desfășura în data de 9 iulie, iar rezultatele vor fi afișate în următoarea zi, atât la sediul Consiliului Județean Sibiu, cât și pe site-ul instituției www.cjsibiu.ro.

“La licitație pot participa operatorii de transport rutier autorizați, care dețin autobuze/microbuze cu o capacitate minimă de 10 locuri pe scaune, înmatriculate în România, în proprietate sau cu contract de leasing, libere de alte sarcini de transport. Atribuirea directă a traseelor se va efectua pe o perioadă de 60 de zile. Mai multe detalii pot fi consultate pe site-ul CJ Sibiu, accesând link -ul : http://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2020/06/ANUNT-sedinta-atribuire-directa-trasee-judetene-250620201.pdf”, transmit reprezentanții CJ Sibiu.

 

FOTO ARHIVA