Joi și Vineri se va întrerupe curentul electric în mai multe localități din județul Sibiu. Măsura este luată pentru efectuarea unor lucrări programate. Astfel joi, 30 mai, între orele 8:00 și 16:00 nu va fi curent electric în localitatea Dârlos, pe strada Moara de Apă. 

Tot joi, între orele 13:30 și 16:00 nu va fi curent electric în localitatea Dumbrăveni, pe străzile D. Gherea, Horea și Privighetorii.

Vineri, 31 mai, între orele 8:30 și 10:30, se va întrerupe furnizarea energiei electrice în Mediaș, pe străzile N. Teclu, V. Roman și A. Cehov, iar între orele 9:00 – 15:00, în localitatea Daia, pe strada Principală – pațial.

În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute, lucrările pot fi reprogramate. Informaţii actualizate despre întreruperile programate sunt disponibile şi pe pagina de web a societăţii, rubrica „Întreruperi programate – SDEE Sibiu” sau la „Call Center”, telefon 0800-801-929.

Articolul precedent“Săptămâna Anti – Fumat”, la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu. Părintele Necula: “Nu pot doar să mă rog, trebuie să și întind o mână”
Articolul următorSibiu Streetball revine în parcarea Sălii Transilvania