Săptămâna viitoare se întrerupe curentul electric în mai multe localități din Sibiu. Măsura este luată pentru efectuarea unor lucrări programate. Astfel, luni 27 mai, între orele 9:00 și 16:00, nu va fi curent electric în Dumbrăveni, pe străzile Vămii, Crișan – parțial, D. Gherea – parțial. Tot luni, între orele 08:00 și 16:00 se va întrerupe curentul electric în Daia, pe strada principală – partial.

Marți, 28 mai, între orele 08:00 și 14:00 nu vor avea curent locuitorii din Sibiu, de pe străzile A. Costruș, I. Albabei, D. Cantemir, Irimie, Beldiceanu și Săcel.

De asemenea, între orele 09:30 și 16:00 se va întrerupe curentul electric în Dumbrăveni, pe străzile Horea, Cloșca, Pandurilor, N.bălcescu, și Ghe. Doja.

În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute, lucrările pot fi reprogramate. Informaţii actualizate despre întreruperile programate sunt disponibile şi pe pagina de web a societăţii, rubrica „Întreruperi programate – SDEE Sibiu” sau la „Call Center”, telefon 0800-801-929.

Articolul precedentGaz Metan întâlnește, duminicã, Dunărea Călărași
Articolul următorFC Hermannstadt joacă, luni, la Voluntari, un meci important în lupta pentru menținerea în Liga 1 Betano