Pompierii sibieni au mers să dea o mână de ajutor în Timișoara, acolo unde doi copii și mama lor au murit, în urma unei deratizări ce s-a realizat în scara blocului.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, la Timișoara s-a deplasat un echipaj CBRN – Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear.

Astăzi, un bloc întreg a fost evacuat din cauza unui pericol toxic.

Potrivit primelor cercetări, a fost depistată o substanță neurotoxică la etajele trei şi patru ale blocului. Din bloc au fost evacuați 58 de locatari, cărora li se va asigura cazare peste noapte, pentru că nimeni nu mai are voie să se întoarcă în imobil până când pompierii nu constată că acesta este sigur, scrie realitateadetimis.net

În total, Salvarea a fost solicitată de zece ori la adresa respectivă, mai multe persoane ajungând la spital. Au fost anunțate Direcția de Sănătate Publică și Poliția și sunt așteptate rezultatele investigațiilor demarate de cele două instituții. Surse neoficiale susțin că ar putea fi vorba de o intoxicație, la acea adresă fiind efecuată recent o dezinsecție.

 

 

 

Articolul precedentVIDEO| Președintele Klaus Iohannis: Eu sunt în război împotriva politicilor greșite ale regimului Dragnea-Dăncilă, nu sunt în niciun fel de război cu alegătorii PSD-ului
Articolul următorO stradă din Cisnădie a rămas fără apă în urma unei avarii la aducțiunea DN 1200 Sadu – Sibiu