Pelicula „Jocuri de putere” ESTE Filmul de Miercuri. Este un thriller regizat de Rodrigo Sorogoyen, cunsocut și pentru filmul Stockholm, câștigător la TIFF al trofeului Transilvania în 2014. Proiecția filmului are loc miercuri, 13 noiembrie, de la ora 20.20, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.

„Jocuri de putere” prezintă elita politică într-un mod inedit, prin ochii unui politician corupt care luptă să supraviețuiască după ce s-a lăsat condus prea mult timp de interesele personale și ale partidului. După ce presa publică dezvăluiri despre ilegalitățile pe care le-a comis, partidul caută să arunce întreaga vină pe umerii lui. Cât de departe este dispus să meargă pentru a nu da puterea din mână?

Filmul a obținut 7 premii Goya, printre care Premiul pentru Regie, premiul pentru Cel mai bun actor și premiul pentru Cel mai bun scenariu original; Premiul criticilor la Luxembourg City Film Festival; Nominalizat pentru Cel mai bun film la Festivalul de la San Sebastián.

Preţul unui bilet este de 17 lei (tarif întreg) / 12 lei (Elev/Student) / 12 lei (Copil sub 10 ani) / 17 lei (Pensionar) și se poate achiziționa online de pe EventBook sau direct de la casieria Centrului Cultural „Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural „Ion Besoiu”, cu sprijinul Transilvania Film.

Rating: AP12.

Articolul precedentRata șomajului în Sibiu rămâne sub 2% și în luna septembrie
Articolul următorExpoziție de artă plastică contemporană în cadrul celei de-a VII-a ediții „Saloanele Astrei 3+1”