Jucătorii BC CSU Sibiu au lăsat ieri mingea de baschet și au mers la Carrefour, în Sibiu Shopping City. S-au pregătit cu peste o mie de mărțișoare și le-au urat tuturor domnișoarelor și doamnelor ”O primăvară frumoasă!” În forfota cumpărăturilor, doamnele au făcut o pauză și  au primit entuziaste urările sportivilor.

Domnișoarele și doamnele care au fost sâmbătă la cumpărături au avut parte de o surpriză cu șnur alb și roșu, oferită de baschetbaliștii sibieni. Întreaga echipă a fost, timp de două ore, printre raioanele rmagazinului, oferind tuturor femeilor câte un mic simbol al primăverii. Deși grăbite să parcurgă listele de cumpărături cât mai repede, doamnele au fost încântate să își tragă sufletul pentru câteva clipe și să primească din partea jucătorilor BC CSU Sibiu câte un mărțișor și cele mai calde urări cu ocazia sosirii primăverii.

Alți zeci de fani ai echipei au fost prezenți în magazine, alături de echipă. Timp de 30 de minute, sportivii au fost asaltați de suporterii încântați să le strângă mâna și dornici să plece acasă cu o amintire frumoasă, o fotografie sau un autograf de la baschetbalistul sau baschetbaliștii preferați. Evenimentul s-a încheiat cu o întâlnire specială a echipei  cu angajații magazinului.

Articolul precedentA ars acoperișul unei case din Cristian
Articolul următorGaz Metan a remizat cu Dunărea Călărași, scor 0-0