Noua mansardă a școlii gimnaziale Regina Maria a fost finalizată, recepția lucrărilor de construcție fiind planificată în 3 aprilie, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu.

Investiția făcută pentru extinderea școlii a avut o valoare de 2,8 milioane de lei, fonduri provenite din bugetul local al Sibiului. Contractul a presupus mansardarea unui corp al școlii, rezultând un spațiu de 700 de metri pătrați în care s-au creat șapte săli de clasă, trei laboratoare, grupuri sanitare și alte spații conexe.

„Mansarda va fi mobilată în următoarea perioadă și va fi dată în folosință. Aproximativ 250 de elevi de gimnaziu din această școală își vor desfășura cursurile în noile spații, eliminându-se astfel orele de după amiaza”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Constructorul a executat lucrări la structura de rezistență a clădirii, a ridicat zidurile mansardei, a amenajat toate rețelele de utilități și a construit noul acoperiș. Pentru iluminarea spațiului s-au folosit lucarne și ferestre de tip Velux, iar pentru siguranța elevilor și profesorilor, mansarda a fost dotată cu un sistem de detecție și alertare la incendiu.

Articolul precedentUPDATE: Bărbat dispărut din Spitalul de Psihiatrie Sibiu. Persoanele care pot oferi informații să sune la 112
Articolul următor122 de elevi participă la Olimpiada Meșteșuguri Artistice Tradiționale