Au fost repartizate cererile depuse de persoanele internate în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) și la Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu. Secțiile de votare au fost deschise, astăzi, în intervalul orar 18.00 – 20.00, pentru primirea acestor cereri ale alegătorilor care solicită deplasarea urnei speciale.

Biroul Electoral Județean nr. 34 Sibiu a repartizat cererile depuse de persoanele internate în Cei 251 de pacienți ai CSJU vor vota prin intermediul urnelor mobile trimise de birourile electorale ale secțiilor de votare nr. 34, 35 și 36. Cele 92 de persoane internate la Psihiatrie vor primi urna specială de la secția de votare nr. 18.

Transportul urnei speciale se face sub paza personalului structurilor Ministerului Afacerilor Interne.

De asemenea, astăzi, au mai fost operate înlocuiri ale reprezentanților formațiunilor politice în birourile electorale ale secțiilor de votare. Procesele verbale, întocmite de Biroul Electorale Județean, au fost aduse la cunoștința birourilor electorale ale secțiilor de votare.

Nu au fost înregistrate incidente, toate activitățile de organizare a procesului electoral pentru alegerea Președintelui României din anul 2019 desfășurându-se cu respectarea prevederilor legale.

Articolul precedentBeat și fără permis, la volan, în Chirpăr
Articolul următorAlegeri prezidențiale. Aproximativ 60 000 de români au votat la deschiderea urnelor