Cântăreaţa de origine belgiană Lara Fabian, care avea programat de la ora 19.30 un concert la Sala Palatului din Bucureşti, a anunţat pe Facebook că spectacolul este anulat, informează www.realitatea.net

Spectacolul făcea parte din “50 World Tour”, început anul trecut, prin care artista îşi promovează cel de-al 14-lea album de studio, “Papillon”.

“Sunt în Bucureşti, la hotel, şi sunt profund întristată din cauză că sunt nevoită să vă anunţ că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe nefericite, total independente de voinţa mea, a trupei sau a echipei mele. Dar, aşa cum am împărtăşit cu voi toate sentimentele mele, trebuie să vă spun şi astăzi adevărul, cu toată obiectivitatea. Sunt furioasă pentru că a patra oară la rând persoana care manageriază datele turneului internaţional (nu şi pe cele din Franţa), care trebuia să mă plătească pentru a apărea în concertele noastre este în imposibilitatea de a o face”, a scris Lara Fabian în urmă cu o oră pe Facebook.

“Nu pot accepta să închid ochii la un asemenea abuz, nici să pot continua să cânt, când trebuie să-mi plătesc toată echipa şi cheltuielile fără să fie eu însămi plătită pentru a putea suporta toate acestea. Este pur şi simplu o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul s-ar rezolva, dar lucrurile s-au înrăutăţit şi suntem puşi în situaţia regretabilă de a nu mai continua”, a precizat artista, conform news.ro.

Articolul precedentAmenzi în valoare de 137.000 lei, aplicate de polițiștii sibieni, în weekend
Articolul următorValeriu Zgonea condamnat cu EXECUTARE la trei ani de închisoare pentru trafic de influență