Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu  a emis autorizația de securitate la incendiu pentru noul Mall din Sibiu.

“Autorizația a fost emisă în urma implementării și respectării tuturor măsurilor și normelor de apărare împotriva incendiilor prevăzute în documentația tehnică în conformitate conform HG nr. 571/2016 privind aprobarea categoriilor de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi/sau autorizării privind securitatea la incendiu, Ordinului MAI nr. 129/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice privind avizarea şi autorizarea de securitate la incendiu şi protecţie civilă și Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor cu modificări și completări ulterioare”, explică Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
Noul mall din Sibiu a fost deschis la jumătatea lunii noiembrie. De atunci, a fost amendat de două ori cu suma de 50.000 de lei, pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu. 

Articolul precedentVoluntarii ISU Sibiu, premiați vineri
Articolul următor1.200 de spectatori, diplomați, politicieni de rang înalt, oameni de cultură și de afaceri s-au bucurat de spectacolul TNRS din Bruxelles