Un medieșean de 40 de ani a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu, luni, cu sprijinul IPJ Prahova.

Acesta este bănuit că în noaptea de 27 – 28 noiembrie 2018 ar fi spart geamul portierei din dreapta-spate a unui autoturism parcat pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu, iar din torpedoul mașinii ar fi sustras 30 de lei.
“În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 21 ianuarie a.c., cu sprijinul colegilor din cadrul I.P.J. Prahova, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș. În urma investigațiilor derulate, polițiștii sibieni au identificat presupusul autor care, la data de 21 ianuarie a.c., a fost depistat de pe raza localității Bușteni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Stațiunii Bușteni. Pe numele sibianului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere 24 de ore, iar la data de 22 ianuarie urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Cercetările continuă în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Articolul precedentTânăr arestat preventiv, bănuit că ar fi furat cinci autoturisme
Articolul următorDouă cazuri de gripă, confirmate cu laboratorul la Sibiu