Astăzi, de la ora 16:00 și până în 29 mai, la ora 23:00 intră în vogoare o avertizare de manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată.

„În intervalul menționat vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată în întreaga regiune. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…50 l/mp”, spun meteorologii.

De asemenea, în această seară, de la ora 18:00 și până mâine dimineață la ora 6:00 este anunțat un cod galben de intsbilitate atmosferică și ploi.

Astfel, în cursul serii de luni 27 mai și în noaptea de luni spre marți (27/28 mai) instabilitatea atmosferică va deveni deosebit de accentuată în vestul Transilvaniei, unde vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Articolul precedentPremii obținute de elevii sibieni la concursul „Terra – mica olimpiadă de geografie”
Articolul următorBC CSU joacă astăzi meciul 1 din Finala Ligii Naționale de Baschet